Hjælp til vægttab – bliv den bedste udgave af dig selv

Tag første skridt mod dit vægttab og lad mig hjælpe dig

Kæmper du med overvægt, og ønsker du derfor at få hjælp til vægttab, så du kan tabe dig og føle dig bedre tilpas i din krop? Så er jeg klar til at hjælpe dig.

Hos Sund & Stærk By Pernille tilbyder jeg hjælp til vægttab fra mit fitnesscenter i Skødstrup, som du nemt og hurtigt kan komme til fra hele området, hvis du eksempelvis er bosat i Lystrup eller Hornslet. Er du klar til at tage det første skridt mod dit vægttab? Så er jeg klar til at guide dig igennem processen med kostvejledning, personlig træning og meget mere.

Hjælp til vægttab i forskellige forløb

Jeg arbejder helhedsorienteret i min hjælp til vægttab. Det betyder, at det ikke blot handler om at træne noget mere, spise noget mindre eller at ændre vaner – men alle disse ting i samspil med hinanden. Du vil derfor både få et skræddersyet træningsforløb ud fra dine evner og behov, gode råd om kost og rådgivende samtaler, så du er godt rustet til at påbegynde dit vægttab.​

Jeg kan tilbyde forskellige forløb i min hjælp til vægttab alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. 

Jeg tilbyder 1:1 personligt træningsforløb, vanecoachforløb, kostvejledningsforløb, online forløb, hvor du er alene i fokus.

Du kan også deltage sammen med andre på mine bootcamps, hvis du hellere vil deltage sammen med andre.

Uanset hvilket forløb der passer til dig, motiverer jeg dig til at opnå dine drømme og mål igennem forløbet.

Er du interesseret? Så kontakt mig og hør mere

Hvis du er interesseret i at høre mere om min hjælp til vægttab, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig. Jeg står klar til at hjælpe dig i det omfang, du har brug for, så du kan komme godt i gang med dit vægttab.​

Firmainformation

Sund og Stærk By Pernille

CVR-nummer: 41785373

​Min passion for at blive sund og stærk kommer, da jeg selv har været overvægtig og prøvet alt for at tabe mig.